Reutilitzem els llibres de lectura

Benvolgudes famílies:

Com ja sabeu, l’AFA del nostre centre porta ja uns anys involucrada en la reutilització de llibres de lectura. La nostra intenció és que tot l’alumnat del centre es pugui beneficiar d’aquest projecte, sent conscients que es tracta d’una experiència col·lectiva en benefici de les famílies mitjançant la cooperació. Així, per continuar duent-lo a terme, necessitem que hi hagi un nombre important de famílies adherides i d’aquesta manera poder satisfer les necessitats de moltes més.

Necessitem el vostre compromís a lliurar els llibres de lectura del vostre/a fill/a a final de curs (10 de juny- 10 de juliol); és a dir, quan ja no els necessitin, per tal de vendre’ls a altres alumnes que els utilitzaran el següent curs.

En el cas que no hi hagi prou llibres per reutilitzar, l’AFA es conserva el dret de fer un sorteig per l’adjudicació.

Els llibres reutilitzats són venuts a altres famílies per la quantitat de 3 € cada llibre de lectura. Aquests diners de la venda són retornats, a partir del 15 de Setembre, a les famílies de 2n Batxillerat, que han deixat els llibres. ( JA QUE MARXEN DE L’ESCOLA )

 

Normativa d’ús (inclosa al projecte de reutilització de llibres)

  • Es poden beneficiar d’aquest projecte totes les famílies que voluntàriament han cedit les seves dades al inici de curs a l’AFA
  • S’ha de tenir la quota d’AFA pagada.
  • Només podran comprar llibres de text de segona mà aquells alumnes que hagin deixat els seus llibres per vendre, excepte els alumnes nous que s’incorporen el proper curs.
  • Els llibres lliurats han de ser revisats per les famílies periòdicament i esborrats en cas que tinguin escrits en llapis.
  • L’alumnat adherit està obligat al bon ús i conservació dels llibres de LECTURA, sent conscient del benefici que això comporta a la seva família.
  • La Comissió de Seguiment no acceptarà llibres que no estiguin en un estat d’ús acceptable.
  • Es reutilitzaran només aquells llibres que surten al llistat de llibres.