Seguim piulant des de l’institut!

Les piulades de les activitats dels alumnes de la ESO i de Batxillerat ens donen una idea de tot allò que ens aporta la nostra escola més enllà del curriculum educatiu, el que podriem anomenar el curriculum de la vida!

#visitesquemolen

Ep! Aquests dies rebrem la visita de la @barcelona_GUB, que venen a fer xerrades als grups de 1r d’ESO! Avui els hi toca a l’A, al C, al G i a l’F! I els propers dies vindràn amb la resta de grups

Imatge

#dretshumans

Dijous passat va ser el Dia Internacional dels Drets Humans, i cada any ho celebrem amb l’Arcadi Oliveres. Ara bé, la COVID no farà que estronquem aquesta tradició!! L’hem adaptat en format virtual i la volem compartir amb tothom! Gaudiu del vídeo!

#fidetrimestre

Imatge

I a Batxillerat acomiadem el trimestre fent una sortida per Montjuïc, una gimcana pel barri i amics invisibles. Ha costat, però hem arribat al final i ha valgut la pena!! Bones festes i que el 2021 sigui un any millor!!

A 1r de Batxillerat G acabem un trimestre amb una mica de tot! Contents de no haver hagut de confinar el grup, avui sortim pel barri a fer una gimcana i després comencem les vacances de Nadal. Ens retrobem l’any que ve!

#adaptacionsCOVID

Que tot 2n de Batxillerat no podem anar al teatre? Cap problema, el teatre ve a l’aula!!! Aquest matí ens hem connectat en streaming amb el @sat_teatre per veure Luces de Bohemia, de Valle-Inclán

Imatge

Famílies! Trobem molt a faltar que no pugueu entrar a l’escola… I sabem que vosaltres també! Ara bé… Voleu veure com ho hem adaptat tot? Consell de Cent: http://bit.ly/360RAkP Ermengarda: http://bit.ly/3o0bcvH Guadiana: http://bit.ly/395b0H8

#professorat

Avui la Luz ha fet la seva darrera classe de mates! Després de pràcticament 3️⃣0️⃣ anys de professora a la nostra escola, la Luz es jubila. Milions de gràcies per tot, Luz! La resta… Ens veiem dilluns! Bon cap de setmana

Aconseguim la renovació de la Carta #ECHE en el període 2021-27! És una certificació en l’àmbit de la @EU_Commission que acredita als centres d’educació superior a solicitar i poder participar en projectes de mobilitat del programa #Erasmus+.

Avui és dia de test PCR per automostra! Les 264 persones que treballem a l’Escola Joan Pelegrí passem aquest matí el test a l’edifici del carrer Consell de Cent. Som-hi!

#deixantpetjada

Avui s’ha presentat el llibre Poesia Solidària, on hi ha publicat un poema de la nostra alumna de 2n de Batxillerat del curs passat, Ariadna Garcia Mozo. Se li va atorgar el premi de ‘Poesia en Castellà’ de la XXI Marató de Poesia en Acció! Moltes felicitats, Ariadna!