Tota la informació de la xerrada “Crèixer sans”

El passat 25 de març es va portar a terme la xerrada “Crèixer sans” impartida per una responsable de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Aquesta xerrada va ser disenyada originalment com a taller per pares-fills, però d’uns anys ençà s’ha utilitzat per a fer tallers pràctics en les Ampes de reflexió sobre els hàbits sans a casa.

Com podeu veure a les fotografies, la dinamització del diàleg es fa mitjançant unes maletes temàtiques: aliments a l’esmorzar, formes de sopar, hores de pantalles, preferències al temps lliure i activitats de tarda quotidianes. Per tant, crèixer sans no depèn només del què mengem, sinó també del què fem, del què no fem, de les hores de descans i de les maneres de relacionar-nos.

Vam començar la sessió amb una reflexió individual, tot col.locant fitxes en les diferents maletes temàtiques. Després la conductora va anar comentant aspectes que havien sortit en cada maleta. Encara que els assistents no vam ser molts (9 persones), vam poder fer un taller molt dinàmic i enriquidor. Un altre punt molt positiu d’aquestes xerrades és l’assistència de pares amb fills en diferents cursos, de manera que permet conèixer no només altres maneres de fer, sinó també quins canvis evolutius passaran a casa teva!