Les activitats de secundària en tuits. Ens tornarem a piular el curs vinent!

I ja finalitzem un nou curs. Un curs més on, a través de les xarxes socials, hem pogut ser testimonis, i fins i tot partícips, de totes les activitats, sortides, novetats, concursos que s’han fet des de l’escola. Molta sort a als tothom qui emprèn un nou camí més enllà de l’escola, i esperant ja, amb els braços oberts, els nous alumnes que aterraran l’any vinent a l’edifici de secundària.

Molt bon estiu i molt bones vacances.

 

#FINALDECURS

Avui comiat de #2nBtl de @joanpelegricat. Després de dos cursos sent la de català i fent comentaris sobre feminisme, els he llegit un poema d’un poeta, home, #MarioBenedetti i, òbviament, en castellà. Feu cas al poeta i lluiteu pels vostres somnis i canvieu el món cap a millor.

Unes paraules del professorat fent valoració de tota una etapa, paraules de l’alumnat recordant bons moments, música, somriures i emocions a flor de pell al comiat de #4ESO Us desitgem el millor en el nou camí que emprendreu!

Recta final de la #Selectivitat2019! Acabats els dos primers exàmens de física i geografia, que han anat en la línia esperada, però ja es nota el cansament acumulat… #PAU2019

què destacaries dels teus companys/es si tinguessis només un minut i mig? Així ha tancat el cicle l’alumnat de #2ESO. Emocions i abraçades!

SORTIDES

L’alumnatde #Batxillerat aprofita per aprendre fora de l’escola sobre culturaclàssica (Empúries), empresa (Freixenet), tecnologia (SEAT) i biololgia (Arenys)

2nd’ESO visita Besalú per parlar de la convivència entre religión

L’AnaVicente i la seva classe, alumnes de la matèria de Física de 2n de batxillerat,han visitat avui l’exposició, “Quàntica” del CCCB . Aquest és un delspremis que ha rebut l’Ana com a campiona de l’Olimpíada de Filosofia deCatalunya.

1rd’ESO visita el Museu Etnològic d’Arbúcies

4td’ESO gaudeix d’un dia assolellat al Canal Olímpic

Alumnatde 1r d’ESO visita la fàbrica de ceràmica Buxalleu a Breda

3rA, B i C visita la fàbrica de CACAOLAT on veuen tot elprocés d’elaboració.

3rD,E i F visita el Centre d’Estudis del Mar a Sitges. Han anat a buscar animalsa la costa per analitzar-los i classificar-los.

Avuil’alumnat de l’optativa de Periodisme digital de 1r de Batxillerat ha vistat laredacció de la http://Directa.cat , on hem parlat del periodisme cooperatiu

Alumnes de #4ESO avui visiten els estudis de @tv3cat, aquí els teniu al plató del TN Comarques

Un grup d’alumnes de #4ESO ja són a Londres! Welcome! Comença l’aventura! #english

ACTIVITATS

 

 Espot treballar #literatura a partir de @GoogleDoodles i amb realitataugmentada? L’alumnat de 2n d’ESO opina que sí!

Elproper 8 de juny participem al concurs @mSchools_MWC en la modalitatd’Apps Education. L’alumnat de l’optativa TIC de #4ESO hi presentarà les aplicacions de mòbil que han dissenyat.Comença el compte enrere!

L’alumnatde 2n de #batxillerat exposa alguns dels millors treballs de recerca d’aquest cursals companys/es de 1r que en treuen idees i consells

 Avui,#DiaContraLaLGTBIfobia, els passadissosde l’escola de Secundària han aparegut plens de missatges que denuncien lasituació del col.lectiu. Una iniciativa de l’alumnat d’ESO i Batxillerat.Encara queda molt camí per recórrer, però amb gent així el canvi és possible!

Treballemles àrees de les figures planes de manera experimental. Busquem formes delnostre pati i en prenem mesures. Dissenyem les figures i fem els càlculs

Al’optativa de Stop Motion de 2n d’ ESO hem tingut la sort de rebre una masterclass de la Laura Guzmán, artista especialitzada en aquesta tècnica d’animació