Mira, enfoca i….dispara! Participa al concurs de fotografia de l’AFA

Un any més, i ja en són set, des de l’AFA organitzem el concurs de fotografia on volem recollir imatges que reflecteixin qualsevol activitat de l’AFA, del CMX i de l’escola durant tot el curs. Està obert a totes les famílies, pares, mares, alumnes, monitores, monitors i personal docent de l’escola.

Per participar agafeu la càmera, enfoqueu i dispareu! Podeu enviar les fotografies per mail a fotoafajp@gmail.com o penjar-les a l’instagram amb l’etiqueta #fotoafajp

Per posar en marxa el concurs estan definides les següents bases, que tots els participants accepten en el moment de la seva aportació.

– Poden  participar tots els  pares, mares , alumnes, mestres i personal  de l’Escola Joan Pelegrí, monitors i monitores del Centre Montserrat Xavier. … tothom que formem part de l’Escola
– Es podran presentar fotografies que s’hauran pres de qualsevol de les activitats de l’AFA, del CMX i de l’Escola que s’han fet durant el curs.
– Cada participant podrà presentar com a màxim 3 fotografies.
– Es premiaran les tres millors fotografies presentades, sempre provinents de 3 participants diferents.
– Es valorarà la creativitat, l’originalitat, la simpatia…..en resum volem plasmar l’esperit de la festa i de les activitats de l’AFA i de l’Escola.

– Les fotografies s’hauran de presentar en format .JPG o similar i no poden ser retocades amb cap programa informàtic.
– El termini de presentació de les fotografies serà fins el 30 de juny.
-Les fotografies es poden enviar via instagram amb el hashtag #fotoafajp o per correu electrònic a l’adreça: fotoafajp@gmail.com
– El jurat estarà compost per cinc membres de la junta del AFA i de la comunitat educativa (els quals no podran participar en el concurs).
– Les fotografies seleccionades seran publicades al blog de l’AFA .
– Els guanyadors rebran un diploma i un petit obsequi. A més, les millors fotografies del concurs formaran part del calendari de l’AFA del curs vinent i dels recursos comunicatius que genera l’AFA.
 – La participació en el concurs comporta l’acceptació de les seves bases.
– Us recordem que les imatges dels alumnes de l’escola que hagin estat preses dintre del recinte de la escola estan dins de les autoritzacions signades pels tutors a l’inici de l’etapa escolar.