10 quilòmetres d’il·lusions, 10 quilòmetres de solidaritat

Diumenge 25 de febrer, 10.40 hores del matí, Fonts Màgiques de Montjuïc. Una cinquantena de Pelecaminants ens disposem a iniciar la caminada solidària de 10 quilòmetres. Fa fred però el cel fa intuir que farà sol i tindrem un bon dia. El millor dia per regalar solidaritat.

Més de 900 equips, més de 13.000 participants inscrits i més de 700 persones voluntàries han fet possible que un any més, la caminada solidària Magic Line, hagi estat una realitat. Una 5a edició que ha permès recaptar més de 320.000€ que es destinaran a projectes socials de Sant Joan de Déu. I un any més l’AFA Joan Pelegrí i el CMX hi hem estat presents i hem aportat el nostre granet de sorra per fer que la nostra societat sigui millor.

Enmig d’un ambient festiu, familiar, alegre i, sobretot, solidari, la caminada ha recorregut la muntanya de Montjuïc on hem pogut gaudir del Jardí Botànic, contemplar les vistes des de la Caseta del Migdia i fer una aturada per fer un mos al castell de Montjuïc on, a més, ens esperaven espectacles i molta companyia. De baixada, el Mirador del Poble Sec ens ha regalat unes vistes fantàstiques de Barcelona abans de travessar el Poble Sec, el barri Gòtic i encarar la Rambla per arribar a la Catedral i creuar la línia de meta.

I a l’arribada, espectacle per a tots els gustos i totes les edats: “Sonambulistes”. Un espectacle únic i inclusiu on hem gaudit de música, dansa, circ, teatre, màgia, clown i il·lustració. Un espectacle on hem vist que tots els somnis són possibles.

Amb una aportació de 428€ hem superat el repte de la nostra primera participació l’any passat. Una aportació que prové del donatiu de l’AFA i dels diners que es van recollir durant el berenar solidari del Festivern. Aquests diners ajudaran a finançar projectes d’acollida, de cooperació internacional i de recerca en els àmbits dels sense llar, de la dependència, de la salut mental, de la discapacitat intel·lectual i de la infància.

Moltes gràcies Pelecaminants per participar i acompanyar-nos de nou en aquesta nova edició de la Magic Line. Esperem que hàgiu gaudit d’una gran experiència solidària. Recordeu: la Solidaritat és el camí i l’AFA som tots! 

En aquest enllaç podràs veure fotografies dels Pelecaminants a la Magic Line.