Montjuïc, testimoni de la nit de museus amb l’AFA

 

Malgrat l’amenaça de pluja, i malgrat que era un cap de setmana llarg perquè dilluns era festa, no vam fallar! Un any més, i ja en van quatre, una cinquantena de mares, pares, nens i nenes vam participar de la nit dels Museus de Barcelona de la ma de l’AFA. Va ser una nit divertida, cultural i gastronòmica. Vam jugar i vam visitar els museus mentre gaudíem de les fantàstiques panoràmiques que ens oferia Montjuïc. I és que aquest any els museus escollits ens permetien recórrer la muntanya amb vistes a Barcelona: primer des del Mnac, després al Museu Olímpic i finalment des de la Fundació Joan Miró.

 

Al Mnac vam veure molts quadres i mobles modernistes i vam ser especialment fotogènics davant d’un mural de Miró.

Al Museu Olímpic vam fer proves de salt i vam practicar les arrencades de carreres de velocitat. Entre el grup hi havia  uns pares que ens van explicar que havien estat voluntaris el dia de la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992! I un mare ens va dir que havia participat en el disseny dels audiovisuals del museu! Què interessant!

Vam acabar la ruta amb la visita a la Fundació Miró on vam descobrir els colors i les formes que tant li agradaven a Miró a més de poder gaudir d’unes vistes nocturnes increïbles de la nostra ciutat.

Ah! i als jardins de la Font del Gat vam fer una parada gastronòmica per agafar forces. Vam aprofitar per crear un mural artístic entre la mainada. S’ho van passar pipa!

En aquest enllaç podeu veure algunes fotografies de la nit

Moltes gràcies a tothom i fins l’any vinent!