Qui som l’AFA?

Durant aquests mesos de febrer i març, l’escola ha organitzat jornades de portes obertes amb visites i xerrades. Més informació i reserves aquí

Aprofitem per explicar-vos qui som l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Joan Pelegrí:

L’AFA som tots i totes!

Tenim la vocació de reforçar el vincle entre els infants i el seu entorn més immediat: Les famílies, l’escola i el barri on conviuen. Ho fem a través de la participació directa amb el projecte educatiu del centre, participant en la seva gestió, organitzant les activitats extraescolars i donant suport a les famílies amb necessitats específiques. L’AFA també col·laborem en projectes educatius, culturals i recreatius concrets (com el Camí escolar) i promovem activitats organitzades dins i fora de l’escola. Pots consultar aquí els estatuts de l’AFA.

Aquí trobaràs, en format PDF, el tríptic explicatiu de l’AFA: qui som, com ens organitzem…

 

 

Vols col·laborar amb nosaltres? 
La feina compartida sempre és millor. I, hi ha feina per a tothom! No necessitem dedicació absoluta, tan sols la teva col·laboració en la mesura que puguis. T’apuntes a l’AFA i ens ajudes a fer-nos més grans i a fer escola entre tots?  Col·labora amb alguna comissió, fes-te delegat/ada o participa de les activitats que organitzem.