Visca la Festa Majors d’Hostafrancs!

La Mercè Velilla, professora de la nostra escola i fins el curs passat directora de la Fundació Cultural d’Hostafrancs, donarà el tret de sortida de la Festa Major d’Hostafrancs 2022 amb el seu pregó. Ho farà aquest proper divendres, 30 de setembre, des de la sala de plens de la Seu del districte. Podeu seguir el Pregó en directe a través del canal youtube de la Federació d’Hostafrancs.

Una festa major lliure ja de restriccions i amb una programació de gala! Des del 30 de setembre fins el 8 d’octubre amb més de 60 activitats per a tots els gustos i totes les edats, activitats del barri i per al barri. I aquest any amb una novetat ben especial per acompanyar la festa: la Magraneta. Una beguda confeccionada pels companys i companyes de l’Esbart Ciutat Comtal, feta especialment per a la Festa Major d’Hostafrancs.

El CMX amb la Festa Major d’Hostafrancs i amb moltes novetats!

I un any més, els monitors i monitores del CMX també participaran de la Festa Major i ho faran amb moltes novetats! Dissabte 1 d’octubre, i mentre al pati de l’escola hi haurà un torneig de futbol-sala, ompliran la plaça Joan Pelegrí de música, jocs, menjar i màgia!!! No us podeu perdre ni el vermut musical, ni el dinar popular, ni el Firajoc, ni el bingo musical, ni la tabalada amb els Descentrats!

 

 

Activitats per a tothom

 

I des de divendres 30 de setembre i fins el proper 8 d’octubre podreu gaudir d’activitats per a tothom, per a totes les edats, noves i tradicionals, solidàries i participatives, físiques i lúdiques, a l’aire lliure i a cobert. Podreu gaudir de bona música, tallers, cinema, teatre, dansa, podreu comprar a la tradicional fira de les Magranes, col·laborar amb la tapa solidària de Canpedró, fer un TastAlBarri a ritme dels Descentrats, recórrer la Fira Medieval, fer una caminada solidària per la diabetis i col·laborar amb la Fundació Diabetes 0, gaudir d’havaneres o del tradicional ball de rams.

Trobareu més informació de totes aquestes activitats, i de moltes més, aquí.

 

 

 

Instants de la Festa Major. Concurs fotogràfic #FMHostafrancs22

Un any més, la Festa Major organitza el concurs fotogràfic d’Instagram #FMHostafrancs22. Les persones guanyadores tindran premi!

Participaran totes aquelles persones que pengin fotografies a través de l’aplicació Instagram amb l’etiqueta #FMHostafrancs22. El període de participació serà la durada de la Festa Major, entre els dies 30 de setembre i 8 d’octubre de 2022 i està obert a les persones majors de 17 anys. Recordeu que, per tal que es pugui veure la fotografia i, per tant ,poder participar al concurs, el compte d’Instagram ha de ser públic.

Més informació aquí