“Els dies que em vaig escoltar”, la novel·la sobre les PAS

 

 

“Els dies que em vaig escoltar”, de @bertagaya i @albertsalacoach, és una novel·la que ens ajuda a descobrir què són les persones altament sensibles (PAS). La Berta és mare de l’escola i membre de la junta de l’AFA, i ens fa molta il·lusió haver-la acompanyat a la presentació del llibre que va tenir lloc a finals d’octubre a la llibreria del barri de Sants, @laciutatinvisible 

Els autors ens van explicar l’origen del llibre, el procés de creació a 4 mans, la descripció dels personatges principals de la trama, els temes diversos que surten a l’obra i, sobretot, es van centrar en parlar de l’evolució del personatge i el seu procés d’autoconeixement com a persona altament sensible. 

 

 

 

 

Acompanyats de la coach @evalleonart i la psicòloga especialitzada en PAS, @lorenapisicologa.pas vam aprendre que l’alta sensibilitat no té gènere, que és un tret de personalitat, no un trastorn ni patologia, els 4 pilars característics que la defineixen, i que s’ha de valorar com un do. Aquest és, doncs, el valor i la intenció final del llibre. Us el recomanem!

El podeu trobar en aquest enllaç.

 

Els dies que em vaig escoltar

En aquest relat acompanyarem en Ramon en la seva descoberta d’un tret essencial de la seva personalitat, ser Persona Altament Sensible (PAS).

Durant el transcurs d’aquest dies, i gràcies a les persones, situacions i recursos diversos en què es trobarà, prendrà consciència i rellegirà moments del seu passat que el faran evolucionar i projectar un canvi vital que no tothom entén però que sempre havia desitjat.

Escoltar-se a través d’una mirada nova, d’un concepte que visibilitza una manera de ser, un sentir diferent, per estar millor amb un mateix i amb els altres.

Una ficció molt realista. El 20% de la població és PAS; pot ser tu mateix en siguis, o alguna persona que estimes.

– De l’u al deu, quin nivell de sensibilitat et posaries?

– Doncs, un vuit, potser -respon en Ramon sense dubtar massa-. Sí, si el màxim fos deu, jo em posaria com a mínim un vuit -es reafirma.”

 -I a les altres persones? -demana en Ferran.

Una lectura interessant i amena, on segur que identificaràs elements claus que defineixen les Persones Altament Sensibles.”